Згода на обробку персональних даних

Здійснюючи будь-яке замовлення, запит на надання послуг чи реєстрацію у власному кабінеті на сайті: https://nissan.vidi.ua/,
вказавши свої персональні дані, Клієнт цим надає дилеру ТОВ «ВіДі-Санрайз», код ЄДРПОУ 39207955, адреса: 08131, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 60-А (Володілець бази даних) свою однозначну згоду на обробку (збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, оновлення, використання та поширення, знеособлення та знищення тощо) наданих персональних даних (далі – Персональні дані), зокрема:

  • ідентифікаційних даних (прізвище, ім’я та по-батькові)
  • адреса місця реєстрації та місця проживання
  • поштовий індекс
  • номер контактного телефону
  • дата народження
  • адрес електронної пошти та ін.
  • даних про транспортний засіб (марка, модель, колір, номер кузова (VIN), державний реєстраційний номер, рік випуску, дату продажу, пробіг)
з метою:
  • надання послуг, поставки товарів, реалізації прав та обов’язків сторін, що випливають з правочинів та/або вимог чинного законодавства
  • надання інформації про замовлені послуги або товари, що можуть його зацікавити
  • здійснення повідомлень комерційного характеру
  • проведення маркетингових та інших досліджень

Погоджується:

  1. що надані Персональні дані використовуватимуться Володільцем виключно для вищезазначеної мети, відповідно до чинного законодавства України;
  2. що надані Персональні дані, можуть бути поширені (передані) Володільцем з вищезазначеною метою третім особам, яким Володілець буде зобов’язаний надати Персональні дані відповідно до чинного законодавства та правонаступникам Володільця у випадку реорганізації Володільця;
  3. що згода на обробку Персональних даних надається на термін, необхідний для досягнення вищевказаної мети і може бути відкликана за заявою Клієнта, направленою Володільцю,

Підтверджує, що був повідомлений Володільцем про:

  1. склад та зміст зібраних Персональних даних, мету збору Персональних даних та осіб, яким передаються Персональні дані Клієнта;
  2. про включення Персональних даних Клієнта до баз даних Володільця та щодо місця зберігання Персональних даних;
  3. про права, обумовлені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» у зв’язку з обробкою моїх Персональних даних для зазначеної мети.